Pod mužem se propadl kanál. V chodbách kanalizace bloudil další tři dny!

17. února 2018·Zprávy·Barbora Pisingerová

Zdroj: Twitter

Tenhle muž měl mimořádnou smůlu! Nejmenovaný osmačtyřicetiletý pán tvrdí, že se pod ním propadl kanál. Když z kanalizace nedokázal vyšplhat, vydal se spletitými chodbami nalézt jiný možný východ. Než ho konečně zachránili bloudil londýnskou kanalizací tři dny!

Tenhle zážitek mu jistě nikdo nezávidí. Když se pod neznámým mužem v ulicích londýna propadl kanál, nejprve se pokoušel vyprostit v místě, kde do kanalizace propad. Když se však nebyl schopen dostat na úroveň ulice, byl nucen pokračovat spletitými chodbičkami a hledat alternativní místo výstupu.

Nakonec prý londýnskou kanalizací bloudil neuvěřitelné tři dny! V nohách měl už mnoho kilometrů, když jeho volání o pomoc zaslechli lidé na ulici skrze otvory v kanálu. Nejprve prý vůbec netušili, odkud se hlas ozývá, protože je vůbec nenapadlo podívat se směrem dolů.

Když tak učinili, spatřili jen horní polovinu nebožákova těla, který byl kompletně pokrytý špínou. Na místo byla přivolána policie, která muže zachránila. Nešťastník byl prý silně zmatený a první věc, o kterou žádal, byla cigareta. Podle svědků muž prý neměl na nohách žádné boty. Ihned po záchraně byl předán do péče lékařů, kteří ho ošetřili kvůli zranění kotníků a podchlazení.

Zprávy - další články

Doporučujeme