Podpořil mě Gott, pochlubil se v projevu Zeman. Zpěvák to odmítá!

14. ledna 2018·Zprávy·Redakce

Prezident Miloš Zeman ve svém projevu po volbách uvedl, že jej v kandidatuře podpořily některé české osobnosti, jmenovitě pak Andrej Babiš a Karel Gott. Proti tomuto tvrzení se však hned v sobotu večer několikanásobný zlatý Slavík prostřednictvím své mluvčí ohradil.

Prezident Zeman v sobotu poděkoval za voličské hlasy a vyzval své stoupence, aby přišli hlasovat i ve druhém kole. “Jsem vděčný za jakékoli doporučení, pomoc a podporu. Zaregistroval jsem, že mě podpořily tak různorodé osobnosti, jako je na jedné straně Andrej Babiš a na druhé straně Karel Gott. Jen doufám, že půjdou i k druhému kolu voleb, protože tam začíná vše od nuly,” uvedl v projevu.

Jenže jeho tvrzení Gott ještě ten den vyvrátil s tím, že jmenovitě žádného kandidáta nepodpořil. “Jako vždy, při všech volbách, jsem jmenovitě nepodpořil žádného kandidáta. Proto ani jejich výroky nekomentuji,” vzkázal Gott prostřednictvím své mluvčí Anety Stolzové webu TN.cz.

Zeman svůj výrok nejspíš opřel o nedávný rozhovor Gotta pro Blesk.cz, kde zpěvák uvedl: “Budu volit člověka, kterého si vážím, jeho myšlenky a názory jsou mi blízké a vím, že naši republiku bude opět dobře reprezentovat.” Je možné, že právě tato slova si prezident vyložil jako projev podpory.

 

Zprávy - další články

Doporučujeme