Policie hledá Jakuba (26), napsal vzkaz na rozloučenou a od čtvrtka ho nikdo neviděl

3. května 2019·Zprávy·Barbora Pisingerová

Policisté pátrají po šestadvacetiletém Jakubu Kovaříkovi z Prahy, který trpí depresemi a v minulosti se již jednou pokusil o sebevraždu. Ze svého bydliště v Praze 4 odešel ve čtvrtek a přítelkyni pak poslal zprávu na rozloučenou. Na policejním webu to v pátek oznámil mluvčí pražské policie Jan Rybanský. Policisté prosí o pomoc při pátrání veřejnost.

Z domova mladík odešel ve čtvrtek kolem 04:00 neznámo kam. “Pohřešování nahlásila jeho přítelkyně, která od něho posléze dostala zprávu, že se s ní loučí. Od té doby ho nikdo neviděl ani o sobě nedal vědět,” sdělil mluvčí.

Pohřešovaný muž je asi 175 centimetrů vysoký, štíhlé postavy. Má hnědé vlnité vlasy česané na pěšinku a hnědé oči. Podle policie má na bradě podélnou jizvu dlouhou asi tři centimetry a na čele pigmentovou skvrnu o průměru zhruba jeden centimetr. V době odchodu měl na sobě světle béžové plátěné kalhoty, košili s dlouhým rukávem nezjištěné barvy a černé polobotky.

Pokud jste pohřešovaného viděli, nebo víte, kde se zdržuje, kontaktujte linku tísňového volání 158,” žádá veřejnost policejní mluvčí.

Zdroj: ČTK

Zprávy - další články

Doporučujeme