Policie pátrá dívce z Blanenska, dva hochy z Břeclavska už našla

5. dubna 2019·Zprávy·Barbora Pisingerová

Policie vyhlásila pátrání po patnáctileté Petře Pražanové z Blanenska, nevrátila se ze školy. Na policejním webu to dnes uvedla Lenka Koryťáková. Policie také pátrala po dvou chlapcích z Břeclavska, už je našla. Jsou v pořádku.

Pohřešování dcery oznámila na tísňovou linku ve středu 20. března její matka, dívka se nevrátila ze školy domů. “Naposledy byla spatřena svou sestrou v šatnách v základní škole, kterou navštěvuje. Po mladistvé dívce je vyhlášeno celostátní pátrání,”uvedla dnes na webu policejní mluvčí Lenka Koryťáková.

Dívka je silnější postavy, vysoká asi 168 centimetrů, má tmavohnědé vlasy, které nosí většinou svázané do copu, hnědé oči a v obličeji silné akné. Naposledy měla na sobě černou bundu s kožíškem kolem krku, modré rifle, černé sportovní boty značky Nike. Navíc si s sebou vzala růžovou bundu. Nosí batoh černo-červené barvy.

Policie žádá veřejnost, aby jakékoli poznatky o pohřešované sdělili na linku 158.

Policie na Břeclavsku dnes také vyhlásila pátrání po dvou chlapcích, kteří se pohřešovali od nočních hodin. Odešli z domova a dnes ráno se neobjevili ani ve škole. “Našla je policejní hlídka, jsou v pořádku, veze je rodičům,”řekl ČTK policejní mluvčí Petr Zámečník.

Zprávy - další články

Doporučujeme