Policie pátrá po pohřešované ženě z Ústí! Šla jen vynést odpadky a zmizela

16. března 2017·Zprávy·Redakce

Ústečtí policisté pátrají po devětapadesátileté ženě z Ústí nad Labem. V současné chvíli probíhá rozsáhlá pátrací akce, do které se zapojili nejenom ústečtí policisté, ale i policejní psovodi a policisté ze Speciální pořádkové jednotky Ústeckého kraje.

Naposledy byla Lidmila Glosová spatřena včera, tedy ve středu 15. března 2017 v místě bydliště s tím, že jde vynést odpadky. Od té doby je pohřešovaná.

Vzhledem ke vhodným letovým podmínkám vzlétl i policejní vrtulník. Ženu se bohužel do této chvíle nepodařilo nalézt. V době odchodu na sobě měla vínovo-fialovou zimní péřovou bundu, tmavé tepláky a sportovní boty zn. Adidas.

Bližší informace k pohřešované naleznete v databázi pátrání po osobách, na přiloženém odkazu zde. V případě, že bude odkaz nefunkční, došlo k ukončení jejího pátrání, upozorňují policisté.

Policisté žádají občany a případné svědky, kteří ženu zahlédli či mají informace, jež by mohly pomoci pohřešovanou vypátrat, nechť se obrátí na nejbližší policejní služebnu nebo na tísňovou linku 158.

 

Zprávy - další články

Doporučujeme