Povede nevěstu k oltáři Donald Trump? Nejšílenější kurzy na královskou svatbu

18. května 2018·Zprávy·Karolína Stránská

Královská svatba je za rohem, čehož hojně využívají nejen prodejci suvenýrů, ale také sázkové kanceláře. Kdo povede Meghan k oltáři? Dorazí na svatbu Putin? I na to si Britové sázejí.

Kdo na svatbě vystoupí?

V březnu zveřejnila sázková kancelář Ladbrokes seznam hudebních interpretů, kteří by se na svatbě podle sázejících mohli objevit. Nejžhavějším kandidátem je momentálně Elton John. Zrušil totiž několik koncertů v datech, která se pohybují okolo královské svatby. Byl to navíc blízký přítel princezny Diany. Zbytek tajně doufá, že na svatbě proběhne sraz Spice Girls, u kterých se už dlouho spekuluje, že se dají dohromady. Kdo by tento hit devadesátek na svatbě nechtěl?

Kdo povede Meghan k oltáři?

Nyní již víme, že tatínek to nebude. Meghan oficiálně potvrdila, že tatínek se nebude svatby účastnit. Původně měla být Meghan odvedena maminkou k tatínkovi, ten ji měl vést k oltáři, aby v obřadu byli zahrnuti oba rodiče. To se však změnilo. Nejnovější kurz je tak 4:1, že to bude maminka Doria Ragland.

Můžete si také vsadit na to, že Meghan půjde sama, zde je kurz 14:1. Objevují se ale také vtipné teorie. Pokud ji k oltáři povede Donald Trump, sázející si budou mnout ruce, kurz je totiž 500:1.

První tanec novomanželů

Pozvaní umělci jsou jedna věc. Od koho ale bude píseň, na kterou si královští novomanželé poprvé zatančí? Bude to Whitney Houston? Kurz je 2:5. Lidé také tipují Boba Marleyho a Shaggyho, to ale asi nedopadne.

Bude pršet?

Nejcharakterističtějším znakem Anglie je bez pochyb proměnlivé počasí. Šance, že zaprší ve velký den, jsou tak poměrně velké. Kurz na přeháňky je 7:4, na jasné nebe pak 2:5.

Kdy přijde dítě?

Nejdřív máme svatbu, potom přijde dítě. Je vypsán kurz 4:1 na to, že těhotenství oznámí pár ještě tento rok. Na rok 2019 si můžete vsadit v kurzu 2:5.

Barva královnina klobouku?

Královna je proslulá svými oblečky barvy duhy. V davu ji proto rozhodněte nepřehlédnete! Jaký klobouk si vezme tentokrát? Nejčastěji lidé sázejí, že to bude modrý, růžový či fialový.

Zprávy - další články

Doporučujeme