Prodloužili jsme dobu, kdy je Frekvence 1 jedničkou na trhu!

5. srpna 2015·Zprávy·Luboš Procházka

O 90 minut denně jsme prodloužili čas, kdy je Frekvence 1 lídrem rádiového trhu. Nově držíme první pozici ve všední den už od 8:00. Nejposlouchanější stanicí je pak Frekvence 1 až do 15:00.

V tento čas je i před Impulsem, který jinak (při započítání víkendů a podvečera) je lídrem mezi rádii v Česku. Vůbec nejúspěšnějším formátem českého éteru je pak rozhovor „Těžkej Pokondr s hostem Frekvence 1“. V jeho čase 9-10 je absolutní vrchol poslechovosti vůbec.

Druhým nejúspěšnějším formátem Frekvence 1 je Ruda z Ostravy od 12 do 13 hodin, i ten je nejposlouchanějším pořadem v daný čas. Oba stěžejní pořady Frekvence 1 propojuje Milan Bílek s hudebním proudem. Nově si na první příčku „sáhl“ v závěru ranního bloku i Libor Bouček, moderátor Rána Frekvence 1 6-9.

Už od 7 hodin je jasnou dvojkou na trhu (před ČRo 1 a Evropou 2) a v 8 ráno jde i před Impuls a startuje dopolední vedoucí postavení Frekvence 1. Podívejte se, jak vypadá křivka denní poslechovosti ve všední den…

V týdenní poslechovosti si Frekvence 1 polepšila o 51.000 posluchačů, v denní o 30.000 a v podílu na trhu o 0,8 % na stávajících 11,7 %, což celkové druhé místo.

 

Zprávy - další články

Doporučujeme