Rapper Mac Miller zemřel na předávkování, potvrdily rozbory

5. listopadu 2018·Zprávy·Barbora Pisingerová

Zdroj: Shutterstock

Rapper Mac Miller zemřel na začátku září skutečně na předávkování, jak americká média po hudebníkově skonu spekulovala. Potvrdil to úřad losangeleského koronera, který v pondělí zveřejnil protokol, podle kterého 26letý Miller zemřel po předávkování drogami v kombinaci s alkoholem. Uvedla to agentura AP.

Mac Miller, který v srpnu vydal své poslední album Swimming a na říjen plánoval začátek turné, byl nalezen ve svém domě 7. září mrtev. Jeho rodina bez dalších podrobností tehdy uvedla, že zemřel tragicky. Například magazín Variety ale jako možnou příčinu naznačil drogy.

Toxikologické testy podle koronera skutečně prokázaly, že Miller zemřel následkem kombinace drog a alkoholu. Testy prokázaly, že měl v těle kokain a syntetický opioid fentanyl, o kterém se uvádí, že je jako analgetikum asi stokrát účinnější než morfin.

Zpěvák a hudební producent občanským jménem Malcolm James McCormick ve svých písních a v rozhovorech s médii problémy se závislostí zmiňoval. V květnu byl zadržen po autonehodě kvůli řízení pod vlivem drog a alkoholu, tehdy naboural do elektrického stožáru.

Zdroj: ČTK

Zprávy - další články

Doporučujeme