Restaurace, která vaří psy? Slováci uvěřili šílenému vtipu

18. února 2019·Zprávy·Karolína Stránská

Dovedete si představit, že byste si v restauraci kromě hovězího, kuřecího a vepřového masa mohli objednat i psí? Na Slovensku se to stalo realitou. Tedy aspoň na internetu.

Na facebookovou stránku Dog Corner – prvá psia reštaurácia se nedlouho po jejím založení snesla vlna kritiky. Podnik se totiž začal na sociální síti prezentovat jako jakékoliv jiné bistro s jedinou výjimkou: od března by chtěl prodávat psí maso.

Dobré ráno priatelia, včera sme vymysleli takýto milý rým.Tak čo, súhlasíte a dávate nám za pravdu, tí ktorí už našu kuchyňu vyskúšali? ?PS: Nenávistné komentáre a zlé recenzie si prosím nechajte!

Zveřejnil(a) Dog Corner – prvá psia reštaurácia dne Neděle 10. února 2019

V komentářích se začaly objevovat výhrůžky, kdy jedni varovali, že restauraci zapálí, jiní diskutovali o rozdílu mezi pojídáním prasat a psů. Nikdo se zpočátku nezamyslel nad tím, že by stránka mohla být falešná a žádný podobný podnik se v březnu vlastně neotevře. Na hoax upozornila facebooková stránka slovenské policie.

HOAX: PSIA REŠTAURÁCIAZaplavili ste nás so správami o údajnej reštaurácii v Bratislave, ktorá má ponúkať psie mäso. Je…

Zveřejnil(a) Hoaxy a podvody – Polícia SR dne Pátek 15. února 2019

Policie SR žádá občany, aby nezatěžovali policisty zprávami o pochybném podniku, když se dá snadno ověřit, že se skutečně jedná jen o satirický profil, který má z lidí dostat jen reakce.

 

Zprávy - další články

Doporučujeme