Rodinka z BBC rozhovoru promluvila: Proč profesor nemohl své ženě pomoci? Důvod je snad vtipnější než video

15. března 2017·Zprávy·Redakce

Rodina britského profesora mezinárodních vztahů Roberta Kellyho se nečekaně proslavila: během rozhovoru, který otec vedl s BBC, do jeho pracovny vtrhly jeho dvě malé děti. Kelly dnes v dalším rozhovoru představil svou ženu i děti a společně se k humorné události vyjádřili.

Do živého rozhovoru se stanicí BBC, v němž Kelly komentoval dění v Jižní Koreji, nečekaně vstoupily dvě malé děti a žena, která je rychle odvedla. Video během pátku a soboty zhlédly na internetu miliony diváků, kteří na sociálních sítích nešetřili pobavenými komentáři.

Manželský pár rozhodně nečekal takovou vlnu pozornosti. “Musel jsem si vypnout telefony, odhlásit se z twitteru i facebooku,” řekl Kelly. Jeho žena prozradila, že posledních pár dnů jim přineslo nemálo stresu, ale snaží se vše zvládnout. Během rozhovoru se omluvili, že na žádné dotazy neodpověděli, protože je přemíra zájmu zaskočila.

Komentátor BBC konstatoval, že se na jeden či dva dny stali tou nejslavnější rodinou na světě, a nástup dětí a reakci rodičů označil za dokonalou situační komedii. Manželé se samozřejmě zpětně na scénku několikrát dívali, připadne jim humorná a chápou, proč tolik lidí pobavila. “Zkrátka jsme se tomu zasmáli, ale také jsme se obávali, že se nám BBC už nikdy neozve,” uvedla Kellyho manželka.

Žena první manželův rozhovor nahrávala ve vedlejší místnosti. Ovšem mezi rozhovorem vedeným po Skypu a přímým vysílám byla dvacetisekundová proluka. Jakmile viděla, že v manželově domácí pracovně jsou obě děti, běžela pro ně. Komentáře ze sociálních sítí, kde byla považována za chůvu, dál nekomentovali. Kelly přiznal, že ženě s dětmi nemohl pomoct, protože měl trenýrky.

Zdroj: ČTK

Zprávy - další články

Doporučujeme