Šafářová se vyjádřila k rozvodu Plekance a Vondráčkové. Jak to celé bylo?

31. srpna 2018·Zprávy·Lukáš Vaněk

Tenistka Lucie Šafářová poprvé promluvila o svém vztahu k Tomáši Plekancovi. Měla v rozpadu manželství čtyřnásobná vítězka Fed Cupu prsty?

31letá rodačka z Brna na grandslamovém turnaji US Open vypadla už ve druhém kole, na jejím zápase se byl ovšem podívat hokejista Tomáš Plekanec. “Bylo příjemné, že se Tomáš zašel podívat. Vzhledem k celé situaci jsem nevěděla, jestli mi má jít fandit nebo ne,” uvedla pro deník Sport Šafářová.

Držitel tří medailí z hokejového mistrovství světa sice na svém facebookovém profilu veřejnost ujišťoval, že za rozpadem manželství s Lucií Vondráčkovou nestojí nikdo třetí, ať už z jeho, nebo z její strany, nicméně potvrdil, že s tenistkou Šafářovou jsou přátelé.

Sama tenistka se k situaci kolem rozvodu Plekance a Vondráčkové nechtěla moc vyjádřovat, nicméně si stojí za tím, že nic špatného neudělala. “Kdo mě zná, tak ví, že bych nikdy rodinu nerozvedla. To je všechno, co k tomu řeknu,” vysvětlila bronzová medailistka z Ria. “Ale já mám svědomí čisté, takže nemám proč se cítit blbě,” dodala tenistka, kterou nyní čeká turnaj v kanadském Québecu. Po něm se rozhodne, co dál s tenisovou kariérou.

Zprávy - další články

Doporučujeme