Seniorka strávila týden na záchodě. Zasekl se jí zámek

19. září 2019·Zprávy·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto

Otřesný zážitek má za sebou nejmenovaná seniorka (83) z francouzského Dinonu. Poté, co se jí na toaletě zasekl zámek, musela v malinkaté místnosti strávit bez pomoci celých šest dní. Pak ale naštěstí přišlo vysvobození - její příbuzná po ní totiž mezitím vyhlásila pátrání a do ženina bytu dorazila policie.

Postarší Francouzku (83) potkalo nepříjemné dobrodružství poté, co si u sebe doma odskočila na toaletu. Běžná činnost se záhy změnila v boj o život, když se jí zasekl zámek a celých šest dní se ženě z místnosti nedařilo dostat.

Naštěstí o ni dostala strach její neteř. Když o své tetě několik dní neslyšela, rozhodla se raději obrátit na místní úřady v Cotes-d’Armor a prohlásila svou příbuznou za nezvěstnou. Na případu okamžitě začala pracovat policie, která posléze vstoupila i do ženina bytu. Právě tam pak našli muži zákona hledanou seniorku zaseknutou v místnosti s toaletou.

Vzhledem ke svému věku měla ale žena velké štěstí. Kromě toho, že byla dehydrovaná a zesláblá, jí totiž nic nebylo. Policisté ji posléze převezli k ošetření do nemocnice.

 

Zprávy - další články

Doporučujeme