Tanečník Matej (†35) zemřel v Praze v »taxíku«: Počkej na mě v nebi, vzkazuje přítelkyně

13. srpna 2018·Zprávy·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook, Instagram

Mladý Slovák Matej M. (†35) se úspěšně živil jako tanečník. Když se ve středu večer vracel z jednoho ze svých vystoupení uprostřed Prahy, zvolil si přepravu alternativní "taxislužbou" na bázi spolujízdy. Když bílé vozidlo projíždělo přes magistrálu, došlo však k nehodě a auto skončilo na střeše. Matejovi, který přišel o život, teď přítelkyně poslala do nebe dojemný vzkaz.

V osudnou noc ze středy na čtvrtek na Mateje čekala doma s pozdní večeří jeho přítelkyně. Každou chvílí už se měl vrátit domů, stále se tak však nedělo. Dívka se proto čím dál víc bála a neměla tušení, co se děje.

Vůz, ve kterém Matej seděl, se cestou z místa vystoupení srazil na magistrále s dodávkou a obrátil se na střechu. K nehodě jako první dorazila policejní hlídka a těžce zraněného Mateje oživovala pomocí defibrilátoru. Sympatického Slováka se podařilo přivézt zpět k vědomí a převézt do nemocnice, o něco později tam však bohužel zemřel.

Jeho vyděšená partnerka zatím o tragédii neměla ani tušení. Nikdy mi nebylo hůř. Tohle bude nejhorší noc v životě, když se bojíte, že váš blízký měl autonehodu nebo se stalo něco hrozného. Už zoufalost, že voláte na záchranku, jestli někoho nevezli s tímto jménem,” napsala podle deníku Blesk na sociální sítě, ještě než se dozvěděla pravdu.

Když se dívka dozvěděla, že je její milý ve vážném stavu v nemocnici, okamžitě se tam vypravila a chtěla mu s sebou přinést malý dárek. Dekorativní přáníčko ve tvaru srdce s nápisem “Magické srdíčko Ti přinese štěstí a lásku” už mu ale k posteli položit nestihla.

“Toto jsem ti chtěla přinést dnes do nemocnice, aby ses probudil a viděl, že jsem dělala vše, abych našla, kde jsi… Nemůžu tě vrátit zpátky miláčku, ale přijdu tam za tebou do nebe… Ještě včera jsem se probudila s tvým úsměvem a dostala jsem nejkrásnější pusinku…” napsala mladá žena k fotografii.

“Odpočívej v pokoji, lásko moje. Navždy tě budu mít ve svém srdci. Nikdy na tebe nadosmrti nezapomenu a přijdu tam za pár let za tebou. Budeme spolu v nebíčku tancovat, smát se, milovat se, tak tam na mě počkej,” napsala žena na sociální sítě.

Zprávy - další články

Doporučujeme