Tatínek nechal dcerku 10 minut o samotě. Snědla 18 jogurtů z ledničky

21. října 2019·Zprávy·Karolína Stránská

Asi každý rodič to zná. Necháte svou ratolest malou chvilku o samotě a začnou se dít šílené věci. Tento tatínek se může pochlubit obzvlášť originální historkou, kterou se svou dcerkou zažil.

Tatínek nechal svou holčičku (3) asi 10 minut o samotě, protože si musel odběhnout na zahradu. Když se ale vrátil zpět do domu, čekal ho výjev, za který by se nemusel stydět žádný profesionální jedlík.

Arron Whysall přišel domů ze zahrady jedno krásné nedělní odpoledne, aby našel svou dcerku Olivii obalenou od hlavy k patě v jogurtu. Před holčičkou na stole bylo vyskládaných 18 kelímků od jogurtu. Prázdných.

Rychlá prohlídka místnosti přinesla nečekaný závěr. Jogurt totiž nebyl nalezen na stěnách, židlích ani podlaze. Arron se tedy nevěřícně zeptal dcerky, zda všechny ty jogurty snědla. Holčička jen hrdě odpověděla, že ano.

Vtipná fotka hrdého jedlíka obletěla sociální sítě a vysloužila si více než 10 000 sdílení. “Nemohl jsem jí ani vynadat. To, jak hrdě prohlásila, že skutečně 18 jogurtů snědla, mě zcela odbouralo,” přiznal tatínek.

Zprávy - další články

Doporučujeme