Televizní premiéra dokumentu V síti nenechala diváky chladnými. Zvedal se mi žaludek, píšou

11. března 2021·Zprávy·Lenka Skrzeczkova

Dokument V síti. (Foto: se svolením Hypermarket Film Ltd./Milan Jaroš)

Česká televize ve středu večer odvysílala premiéru dokumentu Víta Klusáka a Barbory Chalupové - V síti. Film si podle MEDIAGURU nenechalo ujít 1,24 mil. diváků a stal se nejsledovanějším večerním pořadem. Po skončení se na Facebooku rozjela rozsáhlá diskuze, kde se lidé podělili o své dojmy.

Dokumentární celovečerní film se věnuje problematice sexuálních predátorů na internetu. Ti vyhledávají kontakt s nezletilými dívkami a následně je vyzývají k nechutným zvrácenostem. Do projektu byly vybrány tři herečky, které měly rysy dvanáctiletých dívek. I když byly dospělé, tak samy byly překvapené, čeho jsou predátoři na internetu schopní.

 

Jaké pocity ve vás zanechal radikální dokumentární film V síti? 💻 Pokud jste jej dnes večer neviděli, stále se na něj můžete podívat v iVysílání ⏩ https://bit.ly/3dScreP

Posted by Česká televize on Wednesday, March 10, 2021

 

Po odvysílání filmu se komentující pod příspěvkem České televize do predátorů okamžitě pustili. Nechutné, staré prasata, pupkatí ubožáci, napsala Marcela. Všechny ty dobytky bych vykastrovala,” dodala Hana.

Také se objevily komentáře s osobními zkušenostmi. Osobní zkušenost, bohužel obětmi nejsou jen dívky. Je to hnus, co si dovolí. Já děkuji soudcům, že ten, co ublížil našim dětem, dostal takový trest, že už se na svobodu nedostane,napsala maminka Petra. Zvedal se mi žaludek a měla jsem tendenci vypnout TV. Hnusáci odporní, tedy i jedna hnusačka, doplnila uživatelka Hana.

 

Zprávy - další články

Doporučujeme