Tělo Romany L. našli v lese na Písecku. Policie hledá svědky, kteří s ní hovořili

13. září 2019·Zprávy·Barbora Pisingerová

Zdroj: Policie ČR

Jihočeští kriminalisté vyšetřují podezřelé úmrtí jednačtyřicetileté ženy Romany L., jejíž tělo se našlo v Písku v lese za hotelem Amerika. Policie hledá svědky, kteří ženu viděli nebo potkali od 22. srpna. Žena mohla zemřít nešťastnu náhodou, mohla se v lese zranit, ale kriminalisté zatím nevyloučili žádnou z možných verzí. Na policejním webu to v pátek oznámil krajský policejní mluvčí Jiří Matzner.

Policie potřebuje informace o tom, jak a kde se žena pohybovala od 22. srpna do 7. září, kdy se našlo její tělo v místní části V Logrech. “Poblíž místa nálezu je málo používaná krosová dráha a lesní přístřešek či bunkr. U těla ženy bylo nalezeno její oblečení, květované tričko a tmavé legíny, také její látková béžová taška s obrázkem a nápisy z obchodního řetězce Penny. Žena měla obuty sportovní tmavé boty,” uvedl mluvčí.

Kriminalisté zjistili, že mrtvá žena je jednačtyřicetiletá Romana L. z Písecka. Měřila 163 centimetrů, měla vlnité hnědé vlasy sahající k lopatkám, lehce prošedivělé. Byla silnější postavy. Naposledy ji někdo viděl 22. srpna ráno, když odešla z domova, chtěla jít k lékaři.

“Pohyb ženy ani dobu úmrtí se zatím nepodařilo upřesnit, proto kriminalisté žádají o pomoc. Každý kdo ženu viděl, nebo s ní mluvil, nebo jí potkal od 22. srpna, nebo má informace k místům, kde se zdržovala nebo k osobám, se kterými se pohybovala, ať kontaktuje policisty na lince 158,” uvedl Matzner.

Zdroj: ČTK

Zprávy - další články

Doporučujeme