To nejlepší z kampaní! GALERIE těch nejšílenějších předvolebních materiálů

3. října 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook, Twitter

Volby do místních zastupitelstev a v některých obvodech i do Senátu se již blíží mílovými kroky a kandiáti do poslední chvíle bojují o další voliče. Nutno podotknout, že za dobu předvolební kampaně skutečně zapojili veškerou svoji kreativitu a možná i něco navíc. Podívejte se na výběr toho nejlepšího!

V letošních předvolebních kampaních se kandidáti do obecních zastupitelstev a do Senátu skutečně předvedli. Ve snaze zaujmout voliče mnohdy sáhli po skutečně velmi originálních nápadech. Jedním z nich byl například kandidát do Senátu v obvodě č. 59 v Brně, Petr Kováč. Ten diváky svého spotu nejprve oblažil křepčivým tanečkem v nátělníku, aby jim později vysvětlil, že pokud nebude zvolen, bude to tu brzy samý blázen. Jak mu to šlo se podívejte ve videu:

Jdeme do finále, pojďte se mnou k volbám!

Kandidát do Senátu a jeho tanec

Zveřejnil(a) Petr Erin Kováč, váš kandidát do Senátu Parlamentu ČR dne Pondělí 1. říjen 2018

Své umělecké sklony z politiky nevynechal ani ředitel ZUŠ Zbraslav Karel Nedoma. Aby voličům vysvětlil, proč mají letos v komunálních volbách volit ODS, zazpíval jim všeříkající píseň.

Mnohé uživatele internetu zaujal i spot ODS Praha se záběrem zřejmě zfetovaného mladíka. ODS děsí voliče tím, že i on půjde volit, a může tedy rozhodnout místo nich. Video však pochází z Velké Británie a vzniklo již v době zhruba před pěti lety, mladík tedy skutečně k letošním komunálkám v Česku nepůjde. Podobných videí vzniklo hned několik a podle ODS jde čistě o nadsázku.

Rozhodněte VY

Nechali byste na něm rozhodnutí o své budoucnosti?

Zveřejnil(a) ODS Praha dne Čtvrtek 20. září 2018

Pozornost si svým spotem získal i Michal Malý za Svobodné. Politik čeká v metru na nástupišti, než mu přijede vlak. Pak ale dorazí růžová souprava určená pouze pro ženy a děti a hlášení v cizím jazyce upozorňuje cestující, že následuje stanice Angela Merkel. Po odjezdu soupravy se ukáže, že místo dnešního nápisu Křižíkova visí na zdi nápis v arabštině a české slovo je až za ním. Téhle hrozivé budoucnosti mají voliči předejít zvolením právě Malého.

Mnohé pobavilo i video z dílny Nezávislých z Chlumce nad Cidlinou. Aby voličům ukázali, jak dobře se po jejich zvolení budou senioři mít, nechali pro pána v důchodovém věku přijet limuzínu, do které mu pomáhá žena v elegantním kostýmku. Takové taxi bude jezdit pro každého důchodce?

V neposlední řadě veřejnost zaujal i spot kandidáta na primátora Brna Olivera Pospíšila z ČSSD, ve kterém politik vylézá z popelnice, aby získal hlas starší dámy.

Za pozornost stojí také celá řada billboardů, plakátů, letáčků a internetových koláží. Přesvědčte se sami a prohlédněte si je v naší velké galerii!

Zábava - další články

Doporučujeme