Tramvaj v Praze srazila ženu, utrpěla vážná zranění. Je v umělém spánku

8. ledna 2019·Zprávy·Barbora Pisingerová

Zdroj: Hasiči Praha

V Radlické ulici v Praze v úterý srazila tramvaj ženu, která skončila s vážným zraněním nohou v nemocnici. Tramvaje v místě nehody zhruba na hodinu nahradily autobusy. Informace vyplývají z vyjádření mluvčí pražských záchranářů Jany Poštové pro ČTK a dopravního podniku na webu.

Nehoda se stala kolem poledne a podle Poštové dvaaosmdesátiletá chodkyně po ní zůstala zaklíněna pod tramvají. S vyprošťováním zraněné zpod tramvaje pomáhali hasiči, kteří podle informací na Twitteru zvedli tramvaj pomocí speciálních vaků. “Osoba byla vyproštěna za šest minut po příjezdu a předána záchranné službě,”uvedli hasiči.

“Žena utrpěla velmi vážná poranění dolních končetin, záchranáři ji museli uvést do umělého spánku a odvézt do nemocnice,”doplnila mluvčí záchranné služby.

Zhruba ve stejnou dobu se stala nehoda s účastí tramvaje i na křižovatce ulic Sokolovská a Na Břehu, kde se srazila s nákladním autem. Při této nehodě byl podle Poštové zraněn šestadvacetiletý muž, kterého záchranáři převezli na ortopedii.

Zdroj: Hasiči Praha

Zprávy - další články

Doporučujeme