Tři jednoduché otázky: Internet dostává Obamova rada o manželství

9. července 2018·Zprávy·Barbora Pisingerová

Zdroj: Shutterstock

Celý svět už dlouhé roky obdivuje vztah plný respektu, lásky a humoru, který mezi sebou mají Barack a Michelle Obamovi. Na veřejnost se nyní dostala prostá rada, kterou bývalý americký prezident udělil svému poradci o vstupu do manželství. A mnohé dostala svou trefností a jednoduchostí! Souhlasíte s ní?

Někdejší poradce 44. amerického prezidenta Baracka Obamy Dan Pfeiffer ke svému nadřízenému choval vždy úctu. Vedle pracovních záležitostí občas došlo i na osobní život a tak se stalo, že se Pfeiffer Obamovi svěřil se svým vážným vztahem.

Okolnosti rozhovoru zaznamenal Pfeiffer v nedávno publikované knize Yes We Still Can (Ano, pořád můžeme, pozn. red.). Bývalému prezidentovi se tehdy jeho poradce svěřil, že se svou partnerkou zakládají společnou domácnost.

„,Takže se k sobě stěhujete? Tohle je ta pravá, co?’ Obama byl vždy velmi hrdý na stovky vztahů, které se zrodily z jeho kampaní a vlády. Na příklad v roce 2016 jsem se účastnil čtyř různých svateb lidí, kteří se seznámili při práci pro Baracka Obamu. Jedna z nich byla moje,” začíná Pfeiffer popis konverzace.

Obama se rozhodl mladšímu kolegovi udělit osobní radu, která odrážela jeho názor na to, co je ve vztahu důležité. „,Tohle je rada, kterou ohledně manželství dávám každému – připadá ti zajímavá?’ Nejprve jsem byl tou otázkou zmatený, ale došlo mi, že uhodil hřebíček na hlavičku,” pokračuje Pfeiffer.

„Strávíš s ní po zbytek svého života víc času, než s kýmkoli jiným, a není nic důležitějšího, než chtít vždycky slyšet její názory,” pokračoval podle Pfeiffera Obama a vysvětlil svou předchozí otázku.

„Umí tě rozesmát? A nevím, jestli chceš děti, ale pokud ano, myslíš si, že bude dobrá máma? Život je dlouhý. Tohle jsou ty věci, které jsou po čase nejdůležitější,“ ptal se prý bývalý prezident dál. Tyhle tři otázky byly podle něj před vstupem do manželství nejdůležitější.

“Zastavili jsme u letadla a celý svět čekal, až vystoupíme. ,Howli je neuvěřitelně zajímavá, je vtipnější, než já a bude z ní úžasná máma,’ řekl jsem prezidentovi,” pokračuje Pfeiffer. „,To zní, jako by byla ta pravá. Máš štěstí,’  řekl mi Obama, když vstupoval z limuzíny a stoupal po schodech do Air Force One,” píše se v knize dál.

A Obamova rada podle bývalého poradce rozhodně měla něco do sebe. “O rok později jsme se s Howli zasnoubili. A tohle je rada, kterou dnes každému předávám,” zakončil politik historku.

Zprávy - další články

Doporučujeme