Tříletá holčička vypadla ze čtvrtého patra domu. Chtěla se rozloučit s dědou

31. července 2018·Zprávy·Lukáš Vaněk

Zdroj: Nový čas (Foto: Jozef Fabo)

Tragická událost se stala na Slovensku, kde tříletá holčička spadla ze čtvrtého patra na zem. Děvčátko chtělo se chtělo rozloučit s dědečkem, ale bohužel z okna vypadlo. Po hodinách boje v nemocnici nakonec holčička zemřela.

Malá Emily se chtěla z okna rozloučit se svým dědou, kterého měla velmi ráda. I když byla její maminka v kuchyni, tak nedokázala zabránit neštěstí, které následovalo. Tříletá holčička při loučení s dědou vypadla ze čtvrtého poschodí panelového domu na betonovou dlažbu.

Na místo byli ihned přivoláni záchranáři, kteří dívenku transportovali vrtulníkem do nemocnice. “Slyšela jsem, že maličká šla dědovi na dálku poslat pusu. Křičela Pali, pusu! Ještě pusu! Loučila se s ním, velmi ho milovala,” uvedla pro deník Nový čas se slzami v očích sousedka Mária, jež bydlí ve stejném domě.

Holčička měla podle vyšetření CT mnohačetná poranění lebky a mozku, která se bohužel neslučovala se životem. Po pár hodinách tříletá Emily v nemocnici zemřela.

V noci jsme kvůli ní ani oka nezamhouřili. Potom jsme se dozvěděli, že zemřela. Je to hrozná tragédie,” dodala sousedka Mária.

Případ se dostal do rukou kriminální policii ve Zvolenu.

Zprávy - další články

Doporučujeme