Tvoje tvář má známý hlas zná všechny soutěžící! Na koho se můžete těšit?

8. srpna 2019·Zprávy·Karolína Stránská

Televize Nova připravila do podzimního programu premiérové díly osvědčených pořadů jako Policie Modrava nebo zábavní show Tvoje tvář má známý hlas s novým obsazením. Novinkou je série Příběhy českých zločinů odkrývající pozadí reálných kriminálních případů. Nova představí pokračování seriálů Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2 a Specialisté i reality show Výměna manželek, divácky nejúspěšnějšího pořadu v minulém půlroce. Novináře o tom dnes informovala ředitelka sekce programu Novy Alex Ruzek.

V novince podzimu Příběhy českých zločinů bude novinář Janek Kroupa divákům odkrývat pozadí reálných kriminálních příběhů. Jedním z nich je případ “heparinového vraha” Petra Zelenky, který spáchal od května do září 2006 sedm vražd a o dalších deset se pokusil. Šestá řada show Tvoje tvář má známý hlas, které budou patřit sobotní večery, se vrací s obsazením Zuzana Norisová, Roman Zach, Debbi Kalová, Robert Urban, Kateřina Brožová, Ján Jackuliak, Kateřina Marie Fialová a Marek Lambora. Moderátorem bude stejně jako v předchozích řadách Ondřej Sokol.

“Budu dělat někoho poněkud odlišného, než jsem já. Na to se strašně moc těším,” řekla ČTK Brožová, která se změní v amerického herce, zpěváka a rapera Snoop Dogga. “On toho moc nenatancuje, spíše rapuje, tak to bude hodně velký oříšek. Je to velká výzva a mám radost, že se toho mohu zúčastnit,” dodala herečka a zpěvačka.

 

Zprávy - další články

Doporučujeme