U obchodního domu se objevil ozdobený vánoční strom. Zákazníci byli zmatení

2. září 2018·Zprávy·Lukáš Vaněk

Zdroj: Walter Carvalho (Twitter)

Návštěvníky britského obchodního řetězce Tesco překvapil na parkovišti stojící vánoční stromek který byl dokonce ozdobený. Stromek se na místě však dlouho neohřál.

Vánoce dorazí za necelé čtyři měsíce, ale atmosféru už mohli lidé okusit v Cambridge. Na parkovišti u obchodního domu Tesco se tyčil ozdobený vánoční stromek vysoký přes sedm a půl metru. “Tesco postavilo vánoční strom v srpnu – zákazníci jsou zmatení,” uvedl na Twitteru uživatel Walter Carvalho.

Strom překvapil i dalšího muže, který byl v blízkosti parkoviště. “Právě jsem viděl vánoční strom na parkovišti v Newmarket Road,” napsal na Twitter Rob James. Na tento komentář však odpověděl i samotný řetězec Tesco. “Ahoj Robe, je to trochu brzo, že? Ještě zbývá 117 dní. Doufám, že nejprve se dočkáme výzdoby na Halloween,” napsal člověk z firmy odpovědný za komunikaci se zákazníky.

Jak však vyšlo najevo, Tesco natáčelo televizní reklamu a strom byl hned druhý den pryč. Nicméně se zdá, že tamní obchodní dům začíná propagovat vánoční svátky přece jen o trochu dříve, než je zvykem. Na Twitteru se totiž objevila v souvislosti se stromem další fotografie, která dokazuje, že Tesco už je na Vánoce připravené i se zbožím. Proč by se jinak v regálech nacházely vánoční balicí papíry? Že by také součást reklamy?

Zprávy - další články

Doporučujeme