Multikulturní propaganda! Diváci Ulice se bouří proti postavě Victora

10. dubna 2019·Zprávy·Karolína Stránská

Zdroj: TV Nova

Nekonečný seriál Ulice přináší do životů svých protagonistů nečekané zvraty, zrady a zklamání, stejně jako radosti, nové lásky a šťastné okamžiky. Ušetřena nebyla ani Rozina, která se svým novým přítelem vyvolala rozruch nejen u seriálové rodiny, ale především u televizních diváků.

Rozina se v seriálu zamilovala do Victora, jehož role se ujal Jared Bailey. Svého seriálového krasavce nechala Rozina v USA a od příjezdu svým rodičům o nové lásce neustále vypráví. Bohužel jim ale nesdělila poměrně podstatnou informaci: Viktor je Afroameričan.

Jared to od televizních diváků poměrně schytal od první chvíle, kdy se na televizních obrazovkách objevil. V diskuzích na sociálních sítích se to začalo hemžit stížnostmi na propagandu a multikulturní agitaci.

“Mrzí mě, že do role “Viktora” neobsadili nějakého našeho herce… Proč nám TV podsouvá propagandu na “afroameričany,” stěžuje si jedna z divaček. “Sledovali jsme s rodinou ulici pravidelně a už se na ní dívat nebudeme. Stalo se to čeho jsem se obával. Multikulturní propaganda a vymývání mozku,” uvádí další.

“Nejdříve více či méně skryté reklamy obchodních řetězců a společností , teď trocha multikulturní frašky , na co se budete těšit příště ? Dáme tomu rok a ty titulky budou v Arabštině,” věští divačka.

Našli se však ale i tací, kteří se nové postavy v seriálu zastali. “Je to sympaťák a rozhodně si nezaslouží takovou vlnu nenávisti jen kvůli barvě kůže. To co předvedli někteří lidé poté, co se prvně objevil v Ulici je ubohé,” konstatuje jeden z diváků.

“Konečně někdo, na koho se dá koukat,” ocenila exotický vzhled herce komentující.

Do diskuze se vložila i sama herečka Anna Kadeřávková, představitelka Roziny. Je si vědoma, že spolu s Jaredem momentálně tvoří jednu z nejkontroverznějších dvojic na obrazovce. Ve svém Instagramovém příspěvku uvádí, že je jí jasné, že Rozina se skutečně nezdá. Šikanovaná křesťanka si totiž prošla těmi nejdivočejšími peripetiemi.

Co říkáte na postavu Victora vy?

View this post on Instagram

Tak jo, to jsme my, momentálně asi nejdiskutovanější hereckej televizní pár – Rozina a Victor. Ještě někdo by se k tomu chtěl vyjádřit?? Za mě je v Ulici teď už jistý jen jedno. Rozina se nezdá….? Šikanovaná křesťanka, který se zabil přítel, pak byla obětí skoro sexuálního zneužití, načež zažila svůj první sex s klukem, kterej se jí přiznal, že je gay. Odleťela do Ameriky dělat modeling, odkud ji vyhostili. Teď se učí na přijímačky na vejšku a chce bejt psycholožka. Jo a taky miluje Victora. Černocha z Ameriky….??

A post shared by Anna Kadeřávková (@annakaderavkova) on

 

 

Zprávy - další články

Doporučujeme