V jakém stavu je zraněná fanynka Sparty? Věřím, že se mi sluch plně vrátí, říká

14. března 2019·Zprávy·Lukáš Vaněk

Zdroj: https://twitter.com/PolicieCZ

Zraněná fanynka fotbalové Sparty, která navštívila utkání mezi svého klubu proti Viktorii Plzeň, je po zásahu světlicí, jež vyletěla z plzeňského kotle mezi sparťanské fanoušky, v pořádku. Informoval o tom server tn.cz.

Při sobotním šlágru 24. kola fotbalové Fortuna ligy mezi pražskou Spartou a Viktorií Plzeň jeden z fanoušků západočeského celku hodil ze sektoru hostů dělobuch do sparťanské části, ve které se nacházela fanynka celku z metropole, kterou pyrotechnika zranila.

Šokující video kolovalo po českém internetu a všichni se shodli na tom, že tohle už bylo moc i na radikální fanoušky. Policie posléze muže, jenž dělobuch do sektoru vhodil, vypátrala. Za těžké ublížení na zdraví mu hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi.

Zraněná fanynka pro server tn.cz nyní uvedla, že se cítí být v pořádku, “Ráda bych uvedla na pravou míru pár věcí, které kolují na různých serverech. Nejsem po žádných operacích a pevně věřím, že sluch se mi plně vrátí,” vyvrátila historky o své osobě.

Ačkoli nepopsala přesně, jaký je její zdravotní stav, z jejích slov se dá vyčíst, že věří v brzké uzdravení. “Rozhodně mi není nejlépe, ale vzhledem k situaci to mohlo být mnohem horší. Jsem v tomto optimista. Dále bych chtěla uvést, že v nemocnici jsem byla pouze bezprostředně po incidentu k akutnímu ošetření,” vzkázala žena.

Zprávy - další články

Doporučujeme