V pražské botanické proběhne festival cizokrajného jídla: Ochutnat můžete třeba hmyz

10. července 2018·Zprávy·Barbora Pisingerová

Zdroj: Shutterstock

Přemýšlíte, kam s dětmi o víkendu? Pokud jste z Prahy a okolí, zkuste se podívat do Botanické zahrady v Tróji. V sobotu 14. a neděli 15. července tam na vás totiž bude čekat akce s názvem African food festival plná nejrůznějších zajímavých zážitků. Jak už napovídá název, můžete ochutnat cizokrajné speciality, potěší vás ale i tradiční africká hudba nebo módní přehlídka.

V sobotu a v neděli čeká bohatý program na všechny, kteří se rozhodnou navštívit jedinečný festival v pražské Botanické zahradě. A nudit se zřejmě nebudou ani malí, ani velcí.

Kulturní akce započne v sobotu interaktivním divadlem, pokračovat bude vystoupením afrických tanců a bubnování a těšit se můžete i na taneční workshop. Večer událost uzavře originální módní přehlídka.

Na místě bude také řada workshopů pro všechny kreativce. Děti si tak mohou například osvojit taje afrického léčení. Vyrobit si můžete i originální šperk či ozdobu do bytu.

V neděli nebude program o nic méně nabitý. Vystoupí například zpěvačka Bára Poláková a hned několik skupin folklorního tance a hudby. K dispozici bude i řada přednášek a občerstvit se můžete třeba hmyzí kuchyní.

Calypso

performed @ Rytmy Afriky 2014 with very special guest Tereza Pospěchová

Zveřejnil(a) TiDiTaDe dne Čtvrtek 16. duben 2015

 

Zprávy - další články

Doporučujeme