Velké tajemství odhaleno! Copperfield musel prozradit svůj známý trik

20. dubna 2018·Zprávy·Karolína Stránská

Řekněte, jak to děláte! To asi žádný velký kouzelník slyšet nechce. Bohužel se to však stalo slavnému Davidu Copperfieldovi. Během jeho show se zranil divák a teď se s ním soudí.

Britský turista Gavin Cox tvrdí, že Copperfield se dopustil nedbalosti, když předváděl svůj slavný trik Šťastná třináctka.

Cox si vykloubil rameno a tvrdí, že od té doby trpí chronickou bolestí a zraněním mozku. David Copperfield však tento trik předvedl tisíckrát, aniž by se někdo zranil.

Během Šťastné třináctky nechá kouzelník zmizet 13 nahodilých diváků. Poté se ukáže, že všichni účastníci se přemístili do zadní části pódia.

Tento trik fascinuje diváky po celém světě již dekády a mnozí si lámou hlavy nad tím, jak jen to je možné. Teď už to ale ví. Producent show byl nucen na nařízení soudu prozradit, jak tento trik funguje. Účastníci jsou s předstihem vyzpovídáni, zda nejsou kouzelníci, či novináři a zda umí utíkat.

V kleci, která je zakryta oponou, pak drží baterky, aby si publikum myslelo, že v kleci stále jsou. Účastníci jsou však mezitím odvedeni tajnou chodbou do jiné části sálu. Když oponu Copperfield zvedne, lidé jsou pryč.

Zprávy - další články

Doporučujeme