VIDEO: Dívka strčila hlavu do výfuku. Hasiči ji vyprošťovali 45 minut!

15. června 2018·Zprávy·Barbora Pisingerová

Zdroj: Reprofoto Facebook / Billy Little

Neuvěřitelný případ museli řešit hasiči v americkém státě Minnesota. Na tamním hudebním festivalu se totiž jedna návštěvnice rozhodla vyzkoušet, jestli se jí do širokého výfuku Chevroletu Silverado vejde hlava. Dívka se ovšem zasekla a vyprošťování trvalo 45 minut!

K neobvyklému incidentu došlo na akci Winstock Music Festival v Minnesotě. Devatenáctiletá Kaitlyn Strom navštívila festival s několika přáteli a dobře se na něm bavili. Ve večerních hodinách už ale v krvi měla nějaké to procento alkoholu a tak ji napadl poměrně nebezpečný nápad.

Uviděla Chevrolet Silverado s obrovským výfukem a pomyslela si, že je roura větší, než její hlava. Aby v tom měla jasno, rozhodla se to na vlastní kůži vyzkoušet a svou hlavu do výfuku strčila. Opilá Kaitlyn se tam ale zasekla a nemohla hlavu vytáhnout ven.

Na místo museli být přivoláni hasiči. Ti si nejdřív nebyli jistí, jestli nejde jen o špatný vtip, nakonec však museli uznat, že zákrok je skutečně potřeba. Celé vyprošťování zabralo 45 minut. I když to nakonec dopadlo dobře, přece jen nevyvázla dívka bez problému. Ve státě Minnesota je totiž věková hranice pro požívání alkoholu 21 let a Kaitlyn byla ještě několik let pod ní.

 

How much alcohol does it take to get your head stuck in a diesel pickups exhaust tip?Who knows this girl? I have got to hear her side of the story.

Zveřejnil(a) Billy Little dne 9. červen 2018

Zprávy - další články

Doporučujeme