VIDEO: Dva novináře zastřelil exkolega v přímém televizním přenosu! Natáčel si to na mobil

26. srpna 2015·Zprávy·Luboš Procházka

Dva novináře dnes zastřelil útočník během přímého televizního přenosu v americkém státě Virgínie. Podle virginského guvernéra Terryho McAuliffea byla totožnost střelce podle všeho už zjištěna - jde pravděpodobně o bývalého zaměstnance televize, který nebyl v zaměstnání spokojený. Muž dokonce po chladnokrevném činu zveřejnil střelbu natočenou svým mobilem na internetu.

Střelba se odehrála ráno při rozhovoru ve vysílání regionálního televizního kanálu WDBJ7 z nákupního střediska v centrální části státu. O život přišla reportérka a kameraman. Starší paní, která novinářce poskytovala rozhovor, je zraněná. Během přímého přenosu zaznělo několik výstřelů a křik 24leté reportérky, které při pokusu o útěk ještě stačila zvolat: “Ach můj Bože!”

V záběru se mihl obličej a postava muže s pistolí mířící směrem ke kameře. Poté byl reportážní přenos přerušen a na obrazovkách se objevila šokovaná moderátorka ve studiu.

Sám vrah také natáčel, jak chladnorkevně vraždí nevinné lidi. Šokující video pak umístil na internet se slovy: “Natočil jsem střílení, zkouknětě Facebook.” Z videa doslova mrazí…

 Flanagana stíhala na dálnici. Podezřelému se povedlo přesednout do jiného auta, jeho původní vůz se našel na letišti v Roanoke. Později úřady oznámily, že se Flanagan během stíhání na dálnici postřelil. Je v kritickém stavu.

Podívejte se na video, které natočil sám vrah:


 

Zprávy - další články

Doporučujeme