VIDEO: Mladík brutálně týral malé štěně! Lidé vzali spravedlnost do svých rukou

16. března 2018·Zprávy·Barbora Pisingerová

Celé Česko trne hrůzou nad případem brutálního mladíka z Prachatic, který surově týral teprve tříměsíční štěně. Video z jednoho z incidentů se ve středu objevilo na internetu. Jak se zdá, někteří milovníci psů se rozhodli vzít spravedlnost do svých rukou a rozhodně nemarnili čas. Už ve čtvrtek totiž tyrana někdo fyzicky napadl.

Video, které velmi rychle obletělo Českou republiku, natočil kamarád agresivního mladíka. Jeho cílem prý bylo upozornit na jeho jednání. Ve středu ho zveřejnil na Facebooku. Odtud ho získala Jihočeská televize, která se o případ začala více zajímat a nahlásila ho na policii.

Mladý muž štěně na zveřejněných záběrech bezostyšně kopal a dokonce i škrtil. Zvíře mělo navíc už jednu nohu v sádře. Lidé na internetu se rychle shodli na tom, že se jedná o čtyřiadvacetiletého Jakuba L. z Prachatic a kdosi dokonce zveřejnil jeho adresu. Netrvalo dlouho a mladý Jakub okusil trochu ze své vlastní medicíny.

Podle serveru TN.cz Jakuba někdo ve čtvrtek fyzicky napadl, což měla médiím potvrdit i jeho matka. Štěně labradora jménem Marley už u mladíka prý naštěstí nebydlí. Po vyšetření veterinářem vyšlo najevo, že má zlomenou pánev, dvě packy, otok hlavy a dokonce i podezření na otok mozku.

>Na drastickéVIDEO se podívejte tady. 

>Jihočeská televize zveřejnila NOVÉ INFORMACE k případu.

 

Zprávy - další články

Doporučujeme