VIDEO: Policie hledá muže, který vynesl ženu z diskotéky v náručí a pak se ji pokusil znásilnit

4. října 2018·Zprávy·Lukáš Vaněk

Zdroj: Policie ČR

Kriminalisté druhého policejního obvodu pracují na objasnění případu znásilnění ve stádiu pokusu, kterého se dopustil zatím neznámý pachatel v sobotu 15. září před třetí hodinou ráno v Mukařovské ulici v Praze 5.

Poškozená byla na diskotéce, která se nachází kousek od metra Luka a tancovala na parketu. V jednu chvíli k ní přitancoval muž, vzal ji do náruče a z diskotéky odnesl pryč. Poškozená byla v šoku a nezmohla se v tu chvíli na odpor. Když ji muž vynesl ven, postavil ji na nohy a začal poškozenou táhnout pryč. Žena se sice snažila bránit, ale útočník měl velkou silovou převahu a nepodařilo se jí ani vysmeknout a ani utéci. Proto zkusila křičet o pomoc, ale bezúspěšně a nikdo jí nepomohl. Násilník poškozenou odtáhl do zadní části budovy k nákladní rampě, kde se ji pokusil znásilnit. To se mu nepodařilo a po několika minutách snažení z místa utekl.

Jedná se o muže ve věku 30 let až 40 let, vysokého asi 160 cm, hodně hubené postavy a snědší barvy pleti. Měl propadlé tváře, úzké rty, černé krátké vlasy, výrazné kouty a hodně husté tmavé obočí. Podle poškozené to byl výrazný tmavý typ muže a podle toho jak mluvil, by se mohlo jednat o Rumuna, Ukrajince nebo Rusa. Na sobě měl světle modré úzké džíny, černé tričko s nápisem Nike, tmavou bundu, černé nízké boty a bílé ponožky.

Za trestný čin znásilnění hrozí trest odnětí svobody až na pět let.

Zprávy - další články

Doporučujeme