VIDEO: Policie zveřejnila další záběry z přepadení benzínky. Pomozte najít pachatele!

5. prosince 2018·Zprávy·Karolína Stránská

Policisté zveřejnili další záběry, zachycují okamžiky před a po vraždě v Nelahozevsi na Mělnicku. V pondělí dvojice pachatelů zastřelila na tamější benzince ženu. Na záběrech jsou pachatelé, jak vbíhají a vybíhají do objektu čerpací stanice. Policisté už prověřují zhruba stovku poznatků lidí k případu. Dál vyzývají všechny, kdo se mezi pondělní 2:00 a 3:00 pohybovali v okolí benzinové stanice, aby se policii přihlásili. ČTK to řekl policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

Stále také trvá výzva cílená na řidiče, kteří mají v autě záznamové zařízení a jeli kolem benzinky po silnici 608 v době, kdy se vražda stala. Policisté nyní podle Chalupy podrobně mapují časový úsek, kdy se pachatelé mohli vyskytovat nejen přímo na místě činu, ale také v jeho okolí.

“Kriminalisté veřejnosti děkují za spolupráci, přesto se na ni opakovaně obrací se žádostí o pomoc, aby se jim ozvali případní další svědci či řidiči, kteří se v inkriminovanou dobu v pondělí 3. prosince v době mezi 02:00 a 03:00 pohybovali ve zmíněné lokalitě a případně si povšimli podezřelých okolností, například výskytu neznámého vozidla, pohybu cizích osob,” uvedl Chalupa.

Po vyhodnocení kamerových záznamů a dalších informací policisté pracují s verzí, že benzinovou stanici přepadl smíšený pár. Při loupežném přepadení jeden z pachatelů zastřelil osmapadesátiletou ženu, která na benzince pracovala. V případě odsouzení hrozí pachateli i výjimečný trest. Co přesně bylo uloupeno, policisté nezveřejnili. Zatím neposkytují ani informace, zda z pumpy zmizely i peníze.

Zprávy - další články

Doporučujeme