VIDEO: Popelnice zadarmo? Netradiční volební spot je všem pro smích

14. září 2018·Zábava·Lukáš Vaněk

Zdroj: Oliver Pospíšil (Facebook)

Volební kampaně jednotlivých stran a hnutí běží na plné obrátky. Kandidát na brněnského primátora z řad ČSSD přišel se spotem, ve kterém láká na popelnice zdarma pro děti a seniory, přičemž v klipu sám vylézá z popelnice.

Dobrý den, no já jsem se tady trochu začetl, ale hlavně tady na vás čekám. Chtěl bych vám poděkovat za to, že třídíte odpad, a taky bych vás chtěl upozornit na to, že podle našeho volebního programu nebudou muset senioři platit za popelnice,” řekl ve spotu z kontejneru na papír vylézající Oliver Pospíšil (ČSSD) důchodkyni, která šla vyhodit odpad.

Video, které bylo zveřejněno na Facebooku Olivera Pospíšila, má už přes 160 tisíc zhlédnutí. Stalo se však především terčem posměšných komentářů, z nichž některé z nich jasně říkají, že nejde jen o nic jiného než o předvolební sliby.

Popelnice pro seniory zadarmo? U nás je to 600,- na rok.. To je 50,- na měsíc. To je cca necelá dvoukoruna na den. Z něčeho živit popeláře taky musíte. A jelikož je tu převaha důchodců, tak to je zase jen volební nesmysl,” myslí si jedna z diskutujících.

Zábava - další články

Doporučujeme