VIDEO: Řidič vybržďoval jiné auto. Když zjistil, kdo v něm sedí, byl v šoku!

4. června 2018·Zprávy·Karolína Stránská

Na dálnicích se nám rozšiřuje takový nešvar. Jedná se o vybržďování. To se vám však může pořádně vymstít, o čemž se přesvědčil i tento řidič Superbu.

Video s velice překvapivou zápletkou se objevilo na internetu a okamžitě si získalo více než milion zhlédnutí. Z připojovacího pruhu se do pravého pruhu pokouší na dálnici dostat Superb zelené barvy. Náhle si však zkříží cestu s autem, z jehož pohledu vše sledujeme.

Může se zdát, že řidič vozu, v němž je kamera umístěna, zrychluje, aby se nemohl Superb zařadit. Dá se spekulovat, že Superb zpanikařil, neboť viděl, že se možná nebude mít kam zařadit. Řidič auta s kamerou pak možná nechtěl vyjít druhému vstříc, nebo jen zareagoval pomalu.

Řidič Superbu si to nicméně vyložil jako spiknutí a rozhodl se pomstít. Prudce vybrzdil řidiče za sebou, ten musel šlápnout na brzdy, až pneumatiky zakvílely. Tím to ale nekončí. Jakmile se auto s kamerou zařadí do vedlejšího pruhu vedle Superbu, řidič se představí jako policista v civilu a Superba si nechá zastavit v odstavném pruhu.

Nikdy nevybržďujte, nevíte totiž, kdo za volantem sedí a snadno se vám může stát, že se bude jednat o strážníka v civilu. A to se nevyplatí.

Projekt Dopravní jednička je realizován za přispění finančních prostředků z fondu zábrany škod České kanceláře pojistitelů

Zprávy - další články

Doporučujeme