VIDEO: Takhle vypadá fotbalová noční můra! Podívejte se, co provedl brankář Sparty

8. dubna 2016·Zprávy·Redakce

Fotbalisté Sparty Praha včera rozehráli čtvrtfinále Evropské ligy na hřišti španělského Villarrealu porážkou 1:2. První branku přitom inkasovali už ve třetí minutě po obrovské chybě brankáře Davida Bičíka!

Bičík, který den před zápasem oslavil 35. narozeniny, zaváhal ve třetí minutě a odkopem po malé domů se míč od napadajícího Cédrica Bakambua odrazil do branky. “Viděl jsem ho na poslední chvíli, protože jsem měl trochu problémy s Frýdkovou malou domu, která byla docela prudká,” řekl gólman novinářům.

“Musím s tím poradit líp, dal jsem si to moc od nohy. Po zápase mě napadlo, že jsem si to mohl zaseknout a on by proběhl, ale jak jsem o něm nevěděl, tak mě to v ten okamžik nenapadlo,” dodal. “Je to taková noční můra všech brankářů, že odkopem trefí hráče a mně se to bohužel stalo dneska,” přidal.

Bičík ocenil přístup spoluhráčů, kteří k němu po inkasované brance hned šli a snažili se ho povzbudit. “Říkali: Hlavu nahoru, stane se, chytneš další tři, čtyři góly. Já taky věděl, že je teprve začátek zápasu, ale chyba to byla veliká,” poznamenal. Nicméně chybu více než odčinil, když vychytal několik dalších velkých šancí domácího týmu. 

 

Zprávy - další články

Doporučujeme