VIDEO: Žena málem skončila pod koly kamionu. Z těchto záběrů mrazí

27. února 2018·Zprávy·Karolína Stránská

Pokud se ocitnete v dopravní nehodě a vyváznete z ní bez větších zranění, je logicky lepší místo nehody co nejdříve opustit. Pokud vám to vaše nohy a povrch vozovky dovolí.

Ač se dálnice zdají bezpečnější než běžné vozovky, v případě nehody dochází k drastičtějším srážkám vzhledem k vysoké rychlosti. V ideálním případě se tak vyplatí z místa střetu co nejdříve odběhnout. Jak však ukazuje toto děsivé video, ne vždy to podmínky dovolují.

Na ledem pokryté dálnici narazilo osobní auto do přívěsu. O pár vteřin později je na VIDEU vidět, jak žena vylézá ze dveří řidiče a snaží se z místa nehody utéci, zatímco se na ni a její auto řítí prudce rozjetý kamion. Nejhorší však na tom je, že žene neustále podkluzují nohy a vypadá to, že se ze svízelné situace snad ani nedostane.

Americká televizní stanice informovala, že se jedná o Caroline Gardner. “Když jsem vzhlédla od telefonu, viděla jsem, jak se na mě v prudké rychlosti řítí náklaďák. Myslela jsem, že jistojistě umřu,” uvedla žena pro televizi KY3.

I přes ukázkově nepovedený manévr se doporučuje, abyste vozidlo během nehody co nejdříve opustili, je-li to jen trochu ve vašich silách. V bezpečí pak můžete kontaktovat policii a záchrannou službu.

Projekt Dopravní jednička je realizován za přispění finančních prostředků z fondu zábrany škod České kanceláře pojistitelů

Zprávy - další články

Doporučujeme