VIDEO: Žena zaútočila na studenty ČVUT železnou tyčí a cihlou!

17. května 2018·Zprávy·Karolína Stránská

Své by k agresivní ženě mohli říci dva studenti. Se železnou tyčí si mladá žena přišla „popovídat“ s jedním ze studentů přímo do laboratoře vysoké školy. Skončila s pouty na rukou. Příjezd hlídky městské policie z Prahy 6 „vítali“ dva mladíci slovy: „Rychle, tady, rychle, nemůžeme ji udržet.“

Strážníci byli vysláni prověřit oznámení týkající se agresivní ženy do Technické ulice. S ohledem na situaci, ve které se po příjezdu na místo incidentu ocitli, ženu okamžitě zpacifikovali a nasadili jí pouta. Svědci, kteří se na místě události taktéž nacházeli, shodně uvedli, že dotyčná přišla do laboratoří vysoké školy s asi metr dlouhou železnou tyčí a dožadovala se komunikace s jedním ze studentů. Ten však kontakt s ní odmítl.

Na to sedmadvacetiletá žena napřáhla tyč a chtěla studenta uhodit. Student útok odvrátil a přivolal si na pomoc další studenty a profesora. Společně se jim podařilo ženu vystrkat z budovy ven. Při tom jeden ze studentů dostal od ženy tzv. „čelovku“ a profesora stačila pěstí udeřit do obličeje. Následně se uklidnila a odcházela pryč.

Po chvilce se však vrátila a cihlou se pokusila útok na skupinku zopakovat. V tu chvíli se na ni studenti vrhli, strhli ji na zem a drželi ji tak do příjezdu hlídky strážníků. Strážníci následně ženu omezili na osobní svobodě a předali přivolané hlídce Policie ČR k dalšímu opatření. Přivolaní záchranáři rozhodli o jejím převozu na psychiatrii.

Zprávy - další články

Doporučujeme