Vítězkou StarDance se stala Veronika Khek Kubařová! Finále 10. řady sledovalo 1,5 milionu lidí

15. prosince 2019·Zprávy·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / StarDance

Tak už i desátá řada oblíbené taneční soutěže StarDance zná svého vítěze - stala se jím herečka Veronika Khek Kubařová (32), která tančila s Dominikem Vodičkou (23). Na druhém místě se umístil Matouš Ruml (34) s Natálií Otáhalovou a na třetím Jakub Vágner (37) s Michaelou Novákovou.

Jubilejní desátá řada StarDance skončila a výhru si odnesla herečka Veronika Khek Kubařová. Ta spolu se svým tanečním partnerem Dominikem Vodičkou spolehlivě dojala všechny přítomné.

“Já se dojímám málokdy, ale tohle bylo opravdu krásný. Po mojí přítelkyni a řediteli Dvořákovi (ředitel České televize) je to nejkrásnější věc, jakou jsem tu kdy viděl,”okomentoval výkon Kubařové Richard Genzer poté, co tančila, recitovala a zpívala píseň Potměšilý host Hany Hegerové. Podle Jana Tománka mělo jít dokonce o nejlepší freestyle v dějinách soutěže. Vítězná dvojice předvedla také rumbu, tango a scénický tanec.

 

View this post on Instagram

Dámy a pánové, je to tu, představujeme vám krále a královnu tanečního parketu desáté řady StarDance – Veroniku Khek Kubařovou a Dominika Vodičku! ❤️? Můžete se na ně a všechny ostatní páry těšit už v pondělí v livestreamu na Facebooku, Instagramu a také na webu ČT. #stardance10 #stardancecz #ceskatelevize

A post shared by StarDance (@stardancecz) on

Těsně za Kubařovou skončil herec Matouš Ruml, který tančil s Natálií Otáhalovou a na třetím místě se umístili rybář Jakub Vágner s tanečnicí Michaelou Novákovou.

Finálový večer přitom zcela ovládl sobotní televizní vysílání. Poslední taneční vystoupení sledovalo podle webu MediaGuru 1,53 milionu diváků starších 15 let. Vyhlašování vítězů přitom přitáhlo ještě více fanoušků – výsledky živě sledovalo 1,6 milionu lidí.

Zprávy - další články

Doporučujeme