Žena (60) se zasnoubila s mladíkem (21). Zavrhla kvůli němu i své přátele

1. července 2020·Zprávy·Karolína Stránská

Zdroj: Instagram/pamshasteen

Žena, jejíž snoubenec je o 39 let mladší než ona, přiznala, že ze svého života vyškrtla známé a přátele, kteří její vztah s mladším mužem nepodporovali.

Pam Shasteen (60) přiznala, že byla zcela zničena reakcí svých přátel, kteří jí řekli, že Jonathan (21) je dost mladý na to, aby byl jejím vnukem. Dále dodali, že Pam potřebuje terapii.

Od té chvíle se zamilovaný pár rozhodl, že si nenechá nikým a ničím kazit láskyplný vztah a komentáře ohledně věkové propasti je nerozhodí. Trvají na tom, že věk je jen číslo. “Stále nemohu uvěřit tomu, že by mí přátelé, které znám 30 let, nebyli šťastní, že mám krásný vztah, a to jen proto, že Jonathanovi je 21,” uvedla Pam pro Daily Mail.

Jak se dvojice seznámila? V únoru 2018 obdržela Pam zprávu na online seznamce. Psal jí student informatiky Jonathan. V profilu měl napsáno, že je mu 21, když si ale začal s Pam povídat, vypadlo z něj, že mu je 19. Naštěstí ale Jonathan přiznal, že měl vždy slabost pro starší ženy.

O dva týdny později Pam nadšeně představila Jonathana svým přátelům jako lásku jejího života. “Doufala jsem, že budou nadšení, ale seděli tam mlčky a byli vůči němu velice chladní. Po několika dnech mi řekli, že mě Jonathan jen využívá. Další mi řekl, že by Jonathan mohl být můj vnuk a že bych měla jít na terapii. Byla jsem zraněná. Rozhodla jsem se je zcela vyškrtnout ze života, takovou negativitu nepotřebuji,” uvedla žena.

O tři měsíce později, v květnu 2018, požádal Jonathan Pam o ruku.

Zdroj: Instagram/pamshasteen

Zprávy - další články

Doporučujeme