Žena nemohla sehnat tři měsíce práci. Mohla za to malá chyba v životopisu

31. prosince 2020·Zprávy·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock.com)

Žena nemohla tři měsíce najít žádnou práci. Mohla za to jen jediná chyba v životopisu. Počítač totiž při uložení změnil název dokumentu za její přihlašovací uživatelské jméno. Žena ho následně před odesláním potenciálním zaměstnavatelům už patřičně nekontrolovala a průser byl na světě. Informoval o tom deník The Mirror.

“Už je to tři měsíce, co se to stalo prvně a až teď jsme si uvědomili, kde se stala chyba,” řekl přítel poškozené ženy. Právě on na to přišel úplnou náhodou. “Jednoho dne, když byla moje přítelkyně pryč, tak mě požádala, abych šel na její počítač a změnil název souboru životopisu,” popisuje příběh přítel pro The Mirror.

“Počítač ale při ukládání změnil název na uživatelské jméno profilu – Banánová princezna,” dodal muž. Tím, že žena email vždy posílala v rychlosti, tak si chyby nikdy nevšimla a tak špatně pojmenovaný soubor rozesílala do potenciálních firem. Díky toho, že partnera poslala ke svému počítači, tak chybu odhalila.

Partneři následně svoji příhodu nasdíleli lidem na sociální síti. “Upřímně, je to její chyba, že při každém odeslání soubor nezkontrolovala,” uvedl jeden redaktor pod příspěvkem. “Věřte mi, stávají se i horší věci. Po čase to nebude vypadat, jako tak velký problém. Časem se tomu budete smát,” dodal další komentující.

Zprávy - další články

Doporučujeme