Žena pořídila vzácnou fotku britských princů. Perou se o ni všechny noviny!

27. prosince 2017·Zprávy·Redakce

Obyčejné ženě z davu se v Británii podařilo trumfnout všechny profesionální fotografy, když pořídila snímek prince Williama s vévodkyní Kate a prince Harryho se snoubenkou Meghan, o který projevily zájem velké britské noviny.

Podle zpravodajství BBC se 39leté Karen Murdochové povedlo trefit obě dvojice během vánoční procházky. Všichni čtyři šli v řadě a vesele se usmívali. Kate a Harry se navíc dívají přímo do objektivu.

Murdochová umístila fotku na twitter a velmi rychle nasbírala tisíce kladných ohlasů. Oslovili ji pak postupně i vydávající nejčtenějších novin s žádostí o povolení snímek publikovat na svých předních stránkách. Prvních 50 liber (skoro 1500 Kč) za zveřejnění on-line dostala od listu Daily Mail.

Murdochová z toho byla nadšená, protože šetří peníze na to, aby mohla své 17leté dceři zaplatit studium na zdravotní sestru.

Její počin ocenil i fotografický veterán bulvárního listu The Sun Arthur Edwards, podle kterého sice šlo o náhodu a štěstí, ale přesto byla to právě Murdochová, která 20 možná nejlepším zpravodajským fotografům Británie, přítomným na místě, vypálila rybník.

Zdroj: ČTK

 

Zprávy - další články

Doporučujeme