Žena se pochlubila, že nebude dítě očkovat. Pěkně to od ostatních schytala!

13. června 2018·Zprávy·Karolína Stránská

Umělkyně a tatérka Kat Von D se na Instagramu pyšní 12 miliony fanoušky. Je tak zcela pochopitelné, že každý kontroverzní názor se setká s ohromnou odezvou. A co teprve, když se rozhodne, že své dítě nebude očkovat.

Zatímco mnozí vegani a příznivci biomateřství přispěchali, aby Kat pochválili za její volbu, našly se i maminky, které její rozhodnutí nemilosrdně odsoudily a označily ho za nezodpovědné vůči ostatním dětem, které se od jejího mohou nakazit.

[totalpoll id=”241582″]

“Když našeho syna v létě odvezli na jednotku intenzivní péče, měl šílenou horečku a halucinace. Strávil v nemocnici týden v absolutní tmě kvůli silným migrénám. Představte si, že by byl malé dítě, nebo někdo, kdo má slabý imunitní systém. Když vidím jedince, jako je Kat Von D, kteří využívají své sociální sítě, aby propagovali výchovu dětí bez očkování, chci, aby slyšeli o mém příběhu a o tom, jak vypadá život s nemocí, kdy se bojíte každého bacilu” uvedla jedna z maminek na Instagramu.
Kat Von D je vyhlášenou vegankou, jí tedy jen rostlinnou stravu, a stejným způsobem plánuje vychovávat i své dítě. I za toto rozhodnutí si vysloužila kritiku mnohých, kteří tvrdí, že tato strava není pro miminko dostatečně výživná.

Zprávy - další články

Doporučujeme