Žena se rozhodla zadržet pachatele netradičním způsobem. Do příjezdu policie ho orálně uspokojovala

28. ledna 2021·Zprávy·Lenka Skrzeczkova

Muž přepadl benzínovou pumpu, nečekal, že se mu dostane uspokojení. (Foto: Facebook Polícia SR – Bratislavský kraj)

Neobvyklý příběh se odehrál na čerpací pumpě na Slovensku. Ve středu nad ránem tam přijel lupič, který chtěl po zaměstnanci peníze. Následně se objevila žena české národnosti, která chtěla pomoci pachatele zadržet. Lupiče tak začala orálně uspokojovat až do příjezdu policie.

Tak peprné přepadení ještě nikdo nezažil. Agresivní Srb (24) navštívil benzínovou pumpu v bratislavské Petržalce. Nečekal ale, že kromě peněz se mu dostane i neobvyklých služeb. Zaměstnanec pod pohrůžkou a násilím muži vydal požadovanou hotovost, ale rozhodl se, že ho v prodejně zamkne, aby nemohl utéct.

“Zaměstnanci se podařilo po útoku z místa utéct, nejdříve ale útočníka v prostoru čerpací stanice zamknul. Po příjezdu policistů, našli v jedné z místností muže, kterému mladá žena poskytovala sexuální služby,” uvedla slovenská policie na Facebooku.

Žena se podle webu Noviny.sk dostala do prostoru prodejny zadním vchodem, kterým pár minut před ní utekli zaměstnanci. Následně se sama rozhodla muže zadržet a tak ho začala orálně uspokojovat.

 

ÚTEKU Z LÚPEŽNÉHO PREPADNUTIA ZABRÁNILO💰💔POSKYTNUTIE SEXUÁLNYCH SLUŽIEB➡️Dnes krátko po 0️⃣4️⃣.0️⃣0️⃣ h sme prijali…

Posted by Polícia SR – Bratislavský kraj on Wednesday, January 27, 2021

 

Podle TV JOJ po příjezdu policie našla hlídka ležet v místnosti polonahou ženu a muže. Podle svědků mladá Češka následně policii řekla. “Vemte si ho, už nezvládám.”

Následně byl zaměstnanec benzínky odvezen do nemocnice na ošetření a Srb byl zadržen a odvezen na policejní stanici. Dosud není známo, co Češku k tomu to kroku vedlo.

Zprávy - další články

Doporučujeme