Zpěvák Dave Mustaine z Megadeth má rakovinu, kapela ruší koncerty

18. června 2019·Hudba·Barbora Pisingerová

Zdroj: Shutterstock.

Zpěvák a kytarista Megadeth Dave Mustaine v pondělí na oficiálních stránkách kapely oznámil, že mu lékaři diagnostikovali rakovinu. Nemoc podle jeho slov postihla zpěvákovo hrdlo. Mustaine však počítá s tím, že léčba bude úspěšná a kapela se opět vrátí na pódia v plné sestavě.

“Byla mi diagnostikována rakovina krku. Rozhodně se jedná o něco, co je potřeba respektovat a čemu je třeba se postavit čelem – ale problémům už jsem čelil v minulosti. Úzce spolupracuji s lékaři, vytvořili jsme léčebný plán, který by měl být na 90 % úspěšný. Léčba již začala,” uvedl Mustaine v pondělí.

I’ve been diagnosed with throat cancer. It’s clearly something to be respected and faced head on – but I’ve faced…

Zveřejnil(a) Megadeth dne Pondělí 17. června 2019

“Bohužel, tento plán vyžaduje, abych zrušil většinu letošních koncertů. Projekt 2019 Megacruise se uskuteční a kapela se ho bude v určité formě účastnit. Aktuální informace naleznete na  megadeth.com, jakmile se je dozvíme. Megadeth bude zpět, jak rychle to jen bude možné,” informoval fanoušky kapely.

“Mezitím Kiko, David, Dirk a já pracujeme ve studiu na pokračování alba Dystopia. Už se nemůžu dočkat, až ho všichni uslyší. Velmi děkuji celému svému týmu – rodině, lékařům, členům kapely, trenérům i dalším. Budu vás informovat. Brzy se uvidíme, Dave Mustaine,” poděkoval zpěvák.

Hudba - další články

Doporučujeme