Čtvrteční host Pokondrů: Marie Rottrová!

17. září 2015·Těžkej Pokondr na Frekvenci 1·Luboš Procházka
Ve čtvrtek přišla k Pokondrům legendární zpěvačka Marie Rottrová! Miloš a Roman s ní mimojiné mluvili o tom, jak si střeží své soukromí. Poslechněte si záznam rozhovoru.

Záznam rozhovoru

Hodně se debatuje o utečencích. Jaký na to máte názor?

Marie Rottrová: Je to pro mě rozporuplná věc. Jsem křesťan a mám názor, že lidem by se mělo pomáhat, ale ta uprchlická vlna je obrovská. Je problém ty lidi vstřebat do Evropy. Myslím si, že to projde sítem a někteří azyl dostanou a jiní ne. Také si myslím, že část lidí by tu rozhodně měla být a naší populaci by to pomohlo. Jak jsme si zvykli na Ukrajince a Vietnamce, tak si zvykneme i na lidi z východu. Ne všichni jsou muslimové a i ti muslimové nejsou všichni teroristi.

3 nepříjemné otázky

Co je pro vás po letech v branži opravdu nepříjemná otázka?

Marie Rottrová: Je to hlavně takový atak na soukromí, to mi docela vadí a na to nerada odpovídám. Myslím si, že jsem toho už řekla za svůj život tolik, že teď nemám chuť o tom mluvit a na veřejnosti se probírat svým životem.

Nikdy jste moc své soukromí přes média neřešila až později jste jim trochu otevřela dveře. Litovala jste toho někdy?

Marie Rottrová: Tak to rozhodně. Samozřejmě, že bulvár kolikrát překroutí věci, něco si vymyslí a je tam taková ta polopravda. Určitě jsem litovala. Je to zvláštní, já se lidem nesvěřuju, ale když přijde novinář a mám dobrou náladu, tak mu řeknu to, co bych neřekla nikomu.(smích) To je neuvěřitelné. Pak si za to nadávám.

Soudila byste se někdy s médiem kdyby šlo o vaší rodinu?

Marie Rottrová: Ano, podali jsme přes právníka žalobu, je to asi půl roku, na jeden bulvární časopis, který napsal totální nepravdu. Na titulní straně byla taková lež, na kterou chtěli prodat ten časopis. Byla to vysloveně lživá reklama. To mě strašně namíchlo. Tohle bylo tak zlé, že jsem se už naštvala. Byl to časopis, který mě osočil už několikrát, tak jsme to tentokrát udělali. 

Další epizody pořadu Těžkej Pokondr na Frekvenci 1

Doporučujeme