Pondělní host Pokondrů: Herec Ondřej Sokol!

5. října 2015·Těžkej Pokondr na Frekvenci 1·Redakce
Pondělním hostem u dua Těžkej Pokondr na rádiu Frekvence 1 byl herec Ondřej Sokol. Miloš a Roman s ním mimo jiné mluvili o nových projektech "Partičky". Poslechněte si záznam rozhovoru.

Záznam rozhovoru

Víš kolik dní zbývá do Vánoc?

Ondřej: Nevím. Já mám takových věcí ještě před Vánoci, že na Vánoce nesmím myslet nebo bych se podělal. Já mám ten podzim tak nabitý, že nemyslím na některé věci, které budu dělat a myslím jen na tu nejbližší.

Pro Studio Dva jsi režijně udělal Evitu. Co tě na tomhle kuse zaujalo?

Ondřej: Zaprvé nebylo jednoduché to řešení pro studio Dva, protože to není obrovská scéna a nejlepší bylo udělat tenhle muzikál v komorním provedení aby zůstal velký. To, že první obsazení dělala Monika Absolonová a Karel Roden, to bylo také hrozně zajímavé.

3 nepříjemné otázky

Kdy jsi byl naposledy úplně bez peněz?

Ondřej: Nevím. Dneska? (smích)

Co ti letos absolutně nevyšlo a víš, že už to nedoženeš?

Ondřej: Já jsem si dal v rámci stand-upu, který zkouším, takové body, kterými musím projít. Jedním z nich bylo, že musím odmoderovat nějakou akci, což jsem moderoval asi před 14 dny. Byl jsem na sebe pyšný, že jsem to dal a lidé byli spokojení. Paní, která si mě objednala mi ale pak řekla, že je neskutečně nespokojená, bylo to strašné a že je strašně zoufalá z toho, že jsem to dělal já. Vyhrkly mi slzy! Pak jsem zjistil, že měla pocit, že jsem znectil ten obchodní dům, kde jsem moderoval.

Jakou nejhorší vzpomínku máš na Partičku?

Ondřej: Párkrát jsme hráli pro nějaké firmy a nejhorší je, když hrajeme ve chvíli, kdy jsou ti lidé opilí. Hrozné bylo, když jsme dělali pro firmu, kde bylo hrozně moc zahraničních vedoucích a vedle nich seděly překladatelky a tlumočily jim to. Tak jsme se pak trumfovali kdo řekne víc sprostých slov.  

 

Další epizody pořadu Těžkej Pokondr na Frekvenci 1

Doporučujeme