Pondělní host Pokondrů: Pavel Trávníček!

21. září 2015·Těžkej Pokondr na Frekvenci 1·Redakce
V pondělí přišel k Pokondrům herec Pavel Trávníček! Slavný filmový princ se rozpovídal i o své nedávné svatbě. Poslechněte si záznam rozhovoru na našem webu.

Záznam rozhovoru

Chceme ti pogratulovat ke svatbě. Vypadáš šťastně a spokojeně…

Pavel: Je to pravda, jsem spokojený a šťastný, ale nechci nikoho naštvat, tak musím říct, že mám i starosti.

Stačils během léta udělat něco pro své divadlo, vypilovávals něco?

Pavel: Vypilovával, připravoval a ještě jsem to nedotáhl, ale myslím, že se nám to podaří dotáhnout. Připravovali jsme takovou zajímavou hru, kterou napsal pan Geraci. Podílel se na výzkumu antikoncepční pilulky a když tu byl, měl přání, abychom nacvičili jeho hru Oxygen O2. My to dotáhneme a možná i natočíme. Mě to nikdy nenapadlo, ale je to krásná věc zamyslet se nad tím, kdo přišel na to, že je na světě kyslík. Když hořelo, pořád si lidé mysleli, že tam něco je a netušili, že to hoří kyslík. A přišli na to tři lidé a jsou to krásné tři životní příběhy – Švéd, Angličan a Francouz a všichni skončili špatně, protože jim došel kyslík. 

3 nepříjemné otázky

Na svatbu jsi pozval i pár kamarádů z branže. Urazil se někdo, žes ho nepozval?

Pavel: Určitě ano, ale zaplať Pánbůh o tom nevím.

Blahopřály ti i bývalé manželky?

Pavel: Nějak se nedostavily. Ale jedna gratulovala. Napsala mi, že jsem udělal dobře. To mě potěšilo, protože já také potřebuju poradit a podržet.

Co bys už v manželství nemusel zažít?

Pavel: Rozchody, rozcházení a dělení se a celé ty nepříjemnosti, které kolem toho jsou.

Dokážeš po svých zkušenostech odhadnout, že se něco takového blíží?

Pavel: Mám to tzv. v nose, že se něco blíží. (smích) Myslím si, že je to překvapení pro každého, když se to blíží. Někdy to k tomu nevyhnutelně dospěje, když jsou ti lidé ze vztahu unavení, tak je lepší na chvilku odejít, někdy se ta chvilka natáhne na dlouho a už se nevrátí nebo se to scelí. Myslím si, že některé svazky, které jsou i rozumové, tak vydrží. 

Další epizody pořadu Těžkej Pokondr na Frekvenci 1

Doporučujeme