Úterní host Pokondrů: Roman Vojtek!

9. června 2015·Těžkej Pokondr na Frekvenci 1·Luboš Procházka
V úterý přišel k Pokondrům herec Roman Vojtek! Miloš a Roman s ním mimo jiné probrali jeho nedávný odchod od manželky. "Sáhl jsem si na dno," přiznal klukům Roman. Poslechněte si záznam!

Záznam rozhovoru

(výběr z rozhovoru)

Jak se daří tvé kapele?

Roman: Moje nezávislá zábavová kapela hraje už několikátým rokem. Nemá žádnou ambici někam se prosadit. Je pravdou, že ta kapela je postavená na to, aby bavila lidi. My se jmenujeme Fantastic 80´s a hrajeme jenom hity z 80. let. Převážně jsou to největší zahraniční hity a koncerty jsou určené pro akci, mejdan, plesy a náměstí. Prostě taková zábava.

Stal ses letos mužským ambasadorem Avon pochodu. Proč ses tak rozhodl?

Roman: Má to několik důvodů. Já jsem asi před třemi lety Avon pochod moderoval a když vidíte ten štrúdl 18.000 lidí v růžových tričkách, tak je to strašně krásné. A pak ta skvělá atmosféra ve Žlutých lázních a koncert s vypouštěním balónků. Vidíte tam ty holky a ženy a slyšíte jejich osudy…

3 nepříjemné otázky

Jak snášíš tlak bulváru kvůli tvé rodinné situaci?

Roman: Má to dvě stránky. Malinko se to uklidnilo. To, že mě sledovali a občas ještě sledují, teď jsou to tak dvě auta denně, z toho jsem si spíš pak dělal legraci. Jednak jsem neměl co tajit a druhak bylo vtipné, že když vás sleduje paparazzi, tak si vybere auto značky SAAB. Podle mě jich je v Praze tak pět. Takže když za mnou tři hodiny jezdí nějaký SAAB, tak je to prostě divné. To bylo spíš zábavnější. Další část je to, že jsem ráno vstával a s třesoucí se rukou jsem sledoval nějaké weby a titulky, které vycházely. Nebo jít zaplatit na benzinku a vidět tam vydání červeného deníku, tak to je peklo. Ale jaké si to uděláš, takové to máš.

Co dělají s tebou ty titulky?

Roman: Je to strašně nepříjemné, ale člověk se proti tomu nemůže bránit.

Nebylo by lepší se k tomu nevyjadřovat?

Roman: Je to cesta, ale možná by to bylo horší.

Kdy sis kvůli té situaci nejvíc sáhl na dno?

Roman: Nemůžete na nepříjemnou otázku čekat příjemnou odpověď. Já jsem si sáhl na dno, ale právě už po odpovědi na předchozí otázku si myslím, že do toho nikomu nic není. Nemám potřebu to prezentovat, nemám potřebu se z toho vypovídávat nikde – ani v rádiu ani v novinách. Je to moje niterní věc a patří jenom mně.

Další epizody pořadu Těžkej Pokondr na Frekvenci 1

Doporučujeme