Hitovka týdne: Backstreet Boys – Everybody (Backstreet’s Back)

25. ledna 2023·Zprávy·Barbora Turková

Backstreet Boys (Zdroj: Profimedia)

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na facebooku a instagramu Frekvence 1 napsat, s čím máte píseň spojenou. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v pátek v ranním vysílání mezi 7:00 a 8:00. Tak co se vám vybaví? Nebo se stačí podívat na videoklip a napsat nám, jaké pocity ve vás vyvolává.  

V sobotu 28.1. oslaví 43. narozeniny někdejší obrovský teenage idol, americký zpěvák Nick Carter.Proslavil se jako jeden z pěti Backstreet Boys – boybandu populárního v druhé polovině 90. let a v prvních letech nového milénia. Tak mu pomyslně popřejeme vše nejlepší písničkou „Everybody (Backstreet’s Back)“, která se stala hitem v roce 1997. To bylo Nicku Carterovi 17. Teď je o 26 let starší, je devět let ženatý a má tři děti. Před osmi lety to v americkém StarDance dotáhl až na 2. místo. A před deseti lety napsal knihu o svém životě a o své hudební kariéře.

Písnička „Everybody (Backstreet’s Back)“ měla strašidelný klip. Byl to vlastně takový remake klipu Michaela Jacksona k jeho hitu „Thriller“. Vtipné je, že jejich vydavatelství jim na něj nedalo peníze, protože bylo přesvědčené, že MTV ten klip nebude hrát. Pánové si ho ale prosadili, sami si ho zaplatili. A poté, co ho MTV opravdu nasadila, tak si pak veškeré náklady pěkně nechali proplatit. Jeden z nich tam byl za Drákulu, další za fantoma opery, další za mumii a další jako Dr. Jekyl a Mr. Hide! Tady jsou Backstreet Boys a velký hit roku 1997 „Everybody (Backstreet’s Back)“!

Jak se zapojit?

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na facebooku a instagramu Frekvence 1 napsat, s čím máte píseň spojenou. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v pátek v ranním vysílání mezi 7:00 a 8:00. Tak co se vám vybaví? Nebo se stačí podívat na videoklip a napsat nám, jaké pocity ve vás vyvolává.  

 

Zprávy - další články

Doporučujeme