Majitel po příjezdu našel ve své vile nezvaného hosta! Vyjedl mu lednici a nosil jeho oblečení

26. března 2019·Zprávy·Lukáš Vaněk

Zdroj: tydenikpolicie.cz

Policie řešila v sobotu večer netradiční případ s nezvaným návštěvníkem, který obýval vilu, zatímco její majitel byl pryč.

Po příjezdu na místo se policisté od majitele vily dozvěděli, že po svém návratu domů našel uvnitř nemovitosti neznámého člověka.

V průběhu prošetřování policisté zjistili, že nezvaným hostem je sedmašedesátiletý polsky hovořícího muž. Ten se do nemovitosti vloupal již v průběhu pátku a až do soboty večer, než se vrátili domů majitelé, si hojně užíval vše, čeho se mu zachtělo. Tedy si pospal v majitelově posteli, doslova vyjedl celou lednici a co víc, oblékal se do majitelových svršků, kdy jednu z kravat měl dokonce při zadržení na sobě.

Dále policisté zjistili, že polsky hovořící muž je ve své domovině veden v databázích jako osoba pohřešovaná. Proč ale žil tento člověk v České republice takzvaně na ulici, to policistům do této doby neosvětlil.

V závěru skončil sedmašedesátiletý muž na policejní služebně pro podezření z trestného činu porušování domovní svobody, za což mu v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Zprávy - další články

Doporučujeme