Nebyli jste u toho? Policie hledá svědky tragické nehody s třemi mrtvými u Mníšku

30. října 2019·Zprávy·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto

Policie hledá svědky páteční dopravní nehody u Mníšku na Liberecku, po které zemřela matka a dvě děti předškolního věku. O pomoc žádá i řidiče, kteří tímto místem projížděli a mají k dispozici záznamy z palubních kamer svých vozidel. ČTK o tom informovala policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

“Přijmeme jakékoliv videozáznamy, na kterých jsou zachyceny důležité okamžiky vztahující se k této dopravní nehodě,” uvedla.

Osobní auto se mezi Libercem a Frýdlantem srazilo s popelářským vozem v pátek odpoledne. Na místě zemřela matka a jedno z dětí. Druhé zemřelo při leteckém transportu do nemocnice. Řidič popelářského vozu utrpěl zranění. “Žádáme, aby se nám přihlásili svědci dopravní nehody, kteří byli na jejím místě jako první a poskytovali společně s polským občanem první pomoc posádce havarovaného osobního vozidla,” dodala Sochorová.

Policisté žádají řidiče i svědky, aby je kontaktovali telefonicky na bezplatné lince 158 nebo osobně na kterékoliv policejní služebně. Policie nehodu vyšetřuje pro podezření z trestného činu usmrcení z nedbalosti.

Zprávy - další články

Doporučujeme